POČETNA O JASMINI MARKOVIĆ KOLEKCIJE KORISNI SAVETI NOVOSTI KONTAKT
 
KORSETI 2011
“Zaboravile ste na sebe…Vreme vam brzo prolazi…Poslovna žena je postala manje ženstvena, seća se lepih trenutaka dok svaki svoj dan završava isto. Ne odlazi često u bioskop? Ponekad sebi priušti smeh uz čašu crnog vina sa drugaricama i čeka “Gospodina Pravog” da mu otkrije svoje tajne. Pokušava da bude različita, a sve joj je monotono.”
 
Morate menjati sebe! Svaki dan je poseban momenat koji bi trebalo da proživite punim plućima i posvetite ga sebi. Postanite žena u korsetu!
 
Ona je moćna žena, sa sakoom, pantalonama i korsetom, savršeno za poslovni sastanak.
Uz džins korset idealno pristaje za popodnevnu kafu sa prijateljicama.
Želite li vaš jedinstveni momenat golih ramena, sa osmehom gde vas on gleda poželjno?  Merilin Monro je to imala, Dita  fon Tiz je to umela da iznese. Sada ste vi na redu. Korset vam donosi luksuz svakog dana u jednom komadu. Kolekcija “Caroline”, inspirisana je ženskom figurom i jeste novi brend za žene. U kolekciju su utkane jednostavne, moderne, sofisticirane niti a posebna pažnja posvećena je detaljima, što im daje jedinstvenost. Senzualna i zavodljiva kolekcija korseta namenjena je jakim i samouverenim ženama. Ona je spoj tradicionalnog i modernog priloagodjeno svakoj prilici.  

Primamljive tajne čekaju da ih otkrijete….
 
KOLEKCIJE
KOLEKCIJA 2017
HAUTE COUTURE
HUMANITARNA MODNA REVIJA 2016
KOLEKCIJA 2016
LETO 2015
KOLEKCIJA 2015
KOLEKCIJA 2014
HALJINE ZA VENCANJE 2014
EMILI 2013
IZ DRUGOG UGLA 2013
ONA JE TA 2012
HALJINE 2012
CAROLINE 2011
KORSETI 2011
 
NOVOSTI
 
Nova kolekcija
13.03.2017.
[...Detaljnije...]